Friday, October 15, 2010

MEMORI ' memanah '.....

Hari ini,hari terakhir kami kelab memanah melepaskan geram kepada 'target board'.Sampai hancur target board kami kerjakan......Sedih ada,happy pun ada...sedih berpisah dengan Coach Noni yang baik hati dan sporting dan berpisah dengan 'BOW' dan 'ARROW'.Happy kerana hujung minggu boleh tidur puas-puas,boleh jalan-jalan pergi shopping...
Tengah kawan-kawan sibuk diuji oleh coach...saya pun sibuk juga ambik gambar


Ini lah 'bow' yang selalu kami gunakan setiap hujung minggu ketika latihan memanah..tidak sempat ambik gambar arrow kerana kawan-kawan guna untuk ujian shooting..



Kawan-kawan tengah shoot....dengan aksi masing-masing.Seronok tengok mereka shooting.Ada yang shoot tepat dan ada juga yang shoot ke bukit...



Ini lah coach kami yang sporting tu...dia tengah perhati anak-anak didiknya dan bagi markah.Harap-harap lah coach bagi kami markah yang ok....Bukan calang-calang orangnya,wanita yang gigih dan saya kagum dengan dia....


 
Terima kasih banyak-banyak buat coach kami yang baik hati..dari seorang yang takut untuk pegang alat memanah,sekarang dah jadi pemanah yang baik.Walaupun bukan expert tapi boleh shoot dengan baik...Dulu mula-mula pegang bow..gayat dan takut nak tarik string....ingat balik rasa nak gelak....
Apa-apa pun belum habis lagi perjuangan ni....ada peperiksaan akhir lagi 20 november 2010..wish me luck ye kawan-kawan...

1 comment:

dnoBiz said...

achery !!!
Wah best tu, dah lama teringin nak main benda ni